--> У Луцьку деякі будинки залишать без газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку деякі будинки залишать без газу

0
0
У Луцьку деякі будинки залишать без газу
У Луцьку 11-12 березня без газопостачання залишать декілька будинків.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Волиньгаз".

Газовики упродовж двох днів планують безплатно встановити лічильники газу в м. Луцьк. Тож у зв’язку з встановленням приладів обліку газу частково без газопостачання залишаться мешканці деяких будинків на вул. Винниченка та Рівненській.

Багатоквартирні будинки за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, № 20, 47, 49 – тимчасово без газопостачання 11 березня. На вул. Рівненська, № 85, 85а, 111 – 12 березня без газу.

Спеціалісти просять споживачів газу забезпечити вільний доступ до газової труби. А точніше – прибрати меблі, зняти навісні полиці, словом, усе, що може перешкоджати проведенню монтажних робіт.

Також фахівці газової компанії звертаються з проханням до мешканців квартир із 09:00 до 17:00 год. бути присутніми в своїх помешканнях для допуску до газових приладів та проведення повторного пуску газу.

АТ «Волиньгаз» діє відповідно до Закону. Нагадують, що на виконання вимог Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» №3533- VІ від 16.06.2011 року із змінами та доповненнями внесеними Законами України №329-VІІІ від 09.04.2015 р. та №2260- VІІІ від 21.12.2017 року (далі – Закон), з метою забезпечення комерційного обліку природного газу для населення суб’єкти господарювання, що здійснюють розподіл природного газу на відповідній території, оснащують споживачів природного газу – фізичних осіб (населення) індивідуальними лічильниками газу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні