--> Польща посилює контроль над кордоном з Україною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Польща посилює контроль над кордоном з Україною

1
0
Польща посилює контроль над кордоном з Україною
Польська влада введе посилений санітарний контроль на кордоні з Україною, Білоруссю і Росією.

Міністр внутрішніх Польщі Маріуш Камінський повідомив, що в найближчі кілька годин весь кордон буде охоплений комплексною системою санітарного захисту. Надзвичайні заходи пов'язані з поширенням коронавіруса, який потрапляє до Польщі разом з мандрівниками з-за кордону, повідомляє gazetа.ua з посиланням на сайт "Радіо Польщі".

"У п'ятнадцятий годин будуть запущені п'ять ключових пунктів - чотири на кордоні з Німеччиною, один - на кордоні з Чехією. Це пов'язано з поширенням епідемії в Німеччині. Ми вважаємо, що надзвичайно важливо в першу чергу захистити кордон. У разі Чехії - це пункт переходу в Гожічках, яким їздять пасажирські транспортні засоби", - заявив Камінський.

Комплексний контроль проводитимуть польські прикордонники, пожежні, митники та інспекція дорожнього транспорту. Пункти переходу працюватимуть цілодобово. На місці будуть машини швидкої і медики. Хвору людину безпосередньо з кордону госпіталізують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно Польщу треба обходити, там епідемія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні