На ремонт дороги з Локач до Седлища планують витратити понад 5 мільйонів

0
2
На ремонт дороги з Локач до Седлища планують витратити понад 5 мільйонів
Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила відкриті торги для пошуку підрядника, що має здійснити поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Волинської області Т-03-11–Р-14–Седлище–Камінь-Каширський–Ковель–М-19–Колодяжне–Локачі–Н-17.

Про це з посиланням Рrozorro повідомляє ІА «Волинські новини».

Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 квітня, аукціон має розпочатися 12 травня.

Очікувана вартість ремонту автошляху становить 5,365 мільйона гривень.

Йдеться про поточний дрібний ремонт окремими ділянками, який включатиме розроблення ґрунту, планування узбіч, ліквідацію вибоїн, розлив бітуму, ущільнення асфальтобетонного шару, точкування покриття, улаштування горизонтальної дорожньої розмітки, заміну дорожніх знаків.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, у тому числі інженерно-технічних працівників, необхідного обладнання, зокрема трьох дорожніх катків, п’яти автомобілів для перевезення асфальтобетону, асфальтоукладальника й екскаватора, та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Усі роботи мають завершити до кінця поточного року.

Довідково. Автошлях Т 0311 пролягає територією Любешівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Турійського, Локачинського та Горохівського районів через Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – Колодяжне – Купичів – Локачі – Скобелка. Загальна довжина – 161,6 км. Цей аукціон оголосили на поточний ремонт дороги лише до Локач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні