--> Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» змагався з «Говерлою» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» змагався з «Говерлою»

0
0
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» змагався з «Говерлою»
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» втратив перемогу над «Говерлою» з Івано-Франківська на останніх секундах – 82:83.

Матч Вищої ліги відбувся 8 березня у Луцьку в ОДЮСШ, - пише ІА Волинські новини.

Перші очки у матчі забили гості – з-під щита закинув Калашніков. Завдяки «трьосі» Коцька лучани вперше у поєдинку вийшли вперед. Загалом на початках гра була рівною – за п’ять хвилин команди влучили по 10 очок. А зрівняв рахунок центровий «Старого Луцька» Дейна, влучивши з-за дуги.

Відзначимо момент, коли команди обмінялися «трьохами»: Калашнікову відповів Крамар. За дві хвилини до завершення чверті Соловйов дальнім кидком зробив +6 для «Говерли». Перша чверть завершилася з рахунком 17:24 на користь гостей.

На старті другої чверті лучани одразу ж скоротили відставання до -2. «Говерла» невдовзі знову відірвалася у рахунку, але Глушко «трьохою» скоротив відставання лучан, а Співак кидком з середньої зробив це відставання мінімальним.

Вже у наступній атаці Дейна вдруге у матчі влучив здалеку, що дозволило вийти вперед – 30:28. Після тайм-ауту гості зібралися і видали серію 8:0, повернувши шестиочкову перевагу.

За дві хвилини до великої перерви Швагринський та Прозапас влучили здалеку та вкотре скоротили відставання до мінімуму. Ще одною «трьохою» після тайм-ауту Прозапас вивів «Старий Луцьк» вперед. На велику перерву команди пішли за рахунку 45:43.

Після перерви Коцько одразу ж влучив здалеку, але далі у лучан були проблеми з «трьохами». Гості зуміли цим скористатися, вкотре вийшовши вперед. У «Говерли» найактивнішим був Калашніков, який регулярно набирав очки. Гойдалки у матчі продовжувалися, адже «Старий Луцьк» знову вийшов вперед. Перед фінальною чвертю «Старий Луцьк» мав перевагу у два очки – 65:63.

На початку четвертої десятихвилинки при трьохочоковій спробі Співак сфолив на Соловйові і змушений був покинути маданчик, адже це для нього був п’ятий фол. Відзначимо, що гравець «Говерли» реалізував усі кидки з лінії. Гра була нервовою для вболівальників обох команд, адже вони почергово виходили вперед.

За п’ять хвилин до фінальної сирени Калашніков влучив здалеку, зробивши перевагу для гостей +5. Дейна черговим влучанням здалеку скоротив відставання до -1 майже за три хвилини до закінчення гри. А вже в наступній атаці той же Дейна влучив ендван, вивівши «Старий Луцьк» вперед.

На майданчику творилося щось божевільне: за хвилини до фінальної сирени Тимофійчук «трьохою» вивів гостей вперед. Натомість за три секунди до сирени Гуцалюк забив з проходу і вивів лучан вперед – 82:81. Івано-франкцівці взяли тайм-аут, після якого просто з неймовірного розіграшу вирвали перемогу – 82:83.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Максим Дейна, в активі якого 19 очок, також відзначимо Володимира Коцька, який оформив дабл-дабл (11 очок, 10 підбирань).

Вже завтра команди зіграють дургий матч спарки, початок о 12:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні