Через коронавірус Італія закрила на карантин регіон Ломбардія і ще 11 провінцій

0
1
Через коронавірус Італія закрила на карантин регіон Ломбардія і ще 11 провінцій
Уряд Італії вирішив закрити на карантин усі 12 провінцій автономного регіону Ломбардія та ще 11 провінцій на півночі країни у зв’язку із поширенням коронавірусу.

Про це повідомляє La Respublica, передає Громадське.

Так, карантин ввели у провінціях Венеція, Модена, Парма, П’яченца, Реджо-Емілія, Ріміні, Пезаро й Урбіно, Падуя, Тревізо, Асті, Алессандрія.

Крім того, наразі у цій частині Італії дороги перекриті — в’їзд і виїзд дозволяється у випадку «крайньої потреби». Триватиме карантин щонайменше до 3 квітня.

У цих провінціях не працюватимуть школи, музеї, театри та кінотеатри, культурні центри, спортивні зали та гірськолижні курорти. Не можна тут буде влаштовувати будь-яких масових заходів. Що ж стосується торгових центрів, то вони наразі зможуть працювати з понеділка до п’ятниці.

Італійцям також радять негайно звертатися до лікаря у випадку респіраторної інфекції чи підвищення температури понад 37,5 градуса. Якщо пацієнт перебуває на карантині вдома, то йому заборонено виходити на вулицю та контактувати з іншими людьми.

У ресторанах і барах відвідувачам дозволено перебувати на відстані не більше одного метра один від одного.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні