«Волинь» у Туреччині поки що без перемог

0
0
«Волинь» у Туреччині поки що без перемог
Контрольний матч. "Волинь" - "Славія" (Мозир, Білорусь) 0:1

Звітне протистояння розпочалося з привітання головного тренера «Волині» Андрія Тлумака із днем народження, однак перемогу подарувати своєму наставнику футболісти не змогли. Хоча зробили досить багато для цього – створили масу моментів, забили два голи, які не зарахувала бригада арбітрів та могли розраховувати на призначені пенальті у бік воріт суперників. Утім, замість цього – пропущений гол у другому таймі та мінімальна поразка – 0:1,пише ФК Волинь.

Уже 11 березня наша команда зіграє останній спаринг на турецькому зборі – у наступному поєдинку «Волинь» зустрінеться із львівським «Рухом». А наступного дня «Хрестоносці» повертатимуться додому, де готуватимуться до поєдинку Першої ліги із «Чорноморцем», який 21 березня відбудеться у Одесі.

ВОЛИНЬ – Славія 0:1

Склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Болденков, Михалик, Цюпа, Курко (Приндета), Чачуа (Рябов), Кожанов, Хагназарі (Кизилатеш), Конкольняк (Волошинович), Куліш (Карпенко).

Нагадаємо, у Туреччині «Волинь» програла чотири контрольні поєдинки. Крім «Славії», волиняни поступилися данській команді «Орхус Фремед» (0:2), молдовському «Шерифу» (0:3), мінському Динамо (2:3). Матч з казахстанським «Акжайиком» завершився нічиєю (0:0).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні