Як відремонтують проспект Волі в Луцьку за 65 мільйонів

3
8
Як відремонтують проспект Волі в Луцьку за 65 мільйонів
У Луцьку проведуть капітальний ремонт проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського Майдану.

Це коштуватиме до 65,16 мільйона гривень. Які роботи проводитимуть, повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

"Головний проспект міста – проспект Волі давно перебуває в ганебному стані, естетично непривабливий, непридатний ні для пішоходів ні для автомобілістів", - пише посадовець.

За його словами, останні 2 місяці працювали над детальним коригуванням проектно-кошторисної документації, з‘ясовували і уточняли деталі капітального ремонту, працювали над естетичною стороною капітального ремонту та озелененням.

Міська рада оголосила процедуру тендерної закупівлі щодо капітального ремонту проспекту Волі. Аукціон відбудеться 24 березня.

У межах капітального ремонту передбачають:

Заміну аварійних ділянок водогону та зливової каналізації.

Повну заміну асфальтного покриття з підсиленням основи у місцях, де це є необхідно, перекладання існуючого гранітного бордюрного каменю.

Повний капремонт тротуарів та технічної смуги, яка буде використовуватися як паркувальне місце.

Висадку 73 дерев, 495 кущів, 550 багаторічних рослин та декоративних квітів, посів 5510 м2 газонів, кронування дерев.

Заміну старого освітлення на сучасне LED-освітлення, встановлення декоративних кованих світильників на пішохідній зоні по тротуарах, реставрація та фарбування існуючих металевих опор, заміна електрошаф.

Облаштування лав та смітників по усій протяжності проспекту, встановлення обмежуючих стовпчиків та декоративних турнікетів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в ганебному стані перебувають прибудинкові території по всьому місто, як і дорожнє полотно! яка декоративна ковка, коли у нас в дворах провалля та трясовини?!!! поліщук і ко, як ви забембали з дерибаном бюджету і відкатами
Відповісти
Це ж до виборів
за наші гроші
наші конюхи
понти роБлять
Відповісти
а розширення не передбачено
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні