У Польщі виявили 6 випадків коронавірусу, Дуда підписав спецзакон

0
2
У Польщі виявили 6 випадків коронавірусу, Дуда підписав спецзакон
У Польщі підтвердили 6 випадків зараження на новий коронавірус COVID-19.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я країни Лукаш Шумовський, передає УНН з посиланням на TVP Info.

Він додав, що пацієнт з новим підтвердженим випадком зараження був госпіталізований в Оструді, він приїхав з Німеччини.

"Ми отримали інформацію про позитивний результат іншого пасажира автобуса (який приїхав з Німеччини з першим пацієнтом з коронавірусом - ред.). Тому у нас два позитивних результати. Цей пацієнт весь час перебував у домашньому карантині і зараз перебуває в лікарні в Оструді", - сказав міністр.

Тим часом президент Польщі Анджей Дуда підписав спецзакон про боротьбу з коронавірусом, пише Польське радіо. Вчора ввечері документ без поправок був ухвалений сенатом і відправлений на підпис президенту.

"Я підписав цей закон, як тільки це стало можливим. Сподіваюся, що вже в найближчі дні цей закон дозволить діяти головним лікарям і місцевій владі, відповідальним за лікарні, щоб ми були підготовлені ще краще і могли діяти ще ефективніше, якщо у нас будуть підтверджені нові випадки захворювання коронавірусом", - сказав польський президент.

Підписаний Анджеєм Дудою закон передбачає, серед іншого, обов'язкову госпіталізацію осіб, заражених або з підозрою на зараження коронавірусом, а також можливість віддаленої роботи під час карантинного або епідеміологічного нагляду та виплату допомоги для батьків в разі закриття шкіл, дитячих садків і ясел.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні