До кінця березня в «ПортCity» працюватиме виставка «Місто роботів»*. ФОТО

0
1
До кінця березня в «ПортCity» працюватиме виставка «Місто роботів»*. ФОТО
У «ПортCity» запрацювала виставка «Місто роботів», яка зацікавить не лише дітей, а й дорослих будь-якого віку.

Поринути у світ інновацій та сучасних технологій можна буде до 29 березня на третьому поверсі ТРЦ.

«Виставка «Місто роботів» для дітей, але і дорослі теж знайдуть, на що подивитися і випробувати. Зона віртуальної реальності, танцювальний зал цікаві дітям, а частіше дорослим», - розповів адміністратор виставки Олександр.

На виставці можна познайомитись та поговорити з роботами (особливо люб’язний андроїд Василь), покерувати ними, позмагатися в боях, випробувати силу думки, спроектувати ландшафти в інтерактивній пісочниці, відвідати зони повної та часткової реальності, театр
роботів, спробувати себе в різних інтерактивних спортивних змаганнях, майстер-класах та інших розвагах.

«Певно всі мріяли рухати предмети силою думки! Експонат «Сила Джедая» здійснює мрію. Використовуючи передові технології, бездротова гарнітура зчитує мозкову активність: якщо сконцентруватися, то м’яч підіймається, коли людина розслабляється – м’яч опускається. Це в буквальному сенсі перемога думки над матерією», - кажуть в «Місті роботів».

Загалом виставка налічує близько 50 експонатів, які збиралися по цілому світу: з Китаю, США, Росії, є ті, що виготовлялися власноруч консультантами виставки.

«Крім того, у нас є зона лазерних променів, проходячи яку, можна відчути себе героєм фільму чи грабіжником банку, який пробирається крізь лазери, аби не зачепити жодного з них», - розповіли організатори виставки.

Вартість квитка для дорослих - 80 гривень, дитячий - 70 гривень, для пенсіонерів та груп школярів - від 60 гривень, дітям до 3 років вхід безкоштовний.

«Місто роботів» працює з 10.00 до 22.00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні