У відомій комп'ютерній грі впізнали Луцький замок. ФОТО

4
-6
У відомій комп'ютерній грі впізнали Луцький замок. ФОТО
У комп'ютерній грі «Відьмак» помітили замок, який подібний до Луцькому замку Любарта.

Таке спостереження зробив відомий письменник та блогер Остап Українець. На своїй фейсбук-сторінці він порівняв замок Вроніце у грі із замком Любарта, та відмітив дивовижну схожість віртуальної та реальної споруд, пише "Район. Луцьк".

«Можна мати біля 300 годин третього «Відьмака» і тільки тоді доперти, що болотисто-лісисту локацію Велен розробники списали з Волині, а центральний замок Вроніце – копія замка Любарта в Луцьку (внутрішнє планування і топографія теж збігаються). Отак на раз-два впізнавати Ґданськ в Новіграді, Броньовиці в Броньовицях, але безславно провтикувати своє.

Це не кажучи про те, що в деяких ігрових селах я знаходив специфічну архітектуру, притаманну іноді й окремим селам Польщі чи Західної України. Здається навіть, деякі будинки перемальовані 1:1. Творці гри реально збудували набагато якісніший діалог з нашою реальністю, ніж пан Сапковський. Мені здається, це той рівень роботи з культурою і автентикою, який варто аналізувати і вивчати», – йдеться у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шонібудь, но не замок
Відповісти
ніхріна воно не схоже!
Відповісти
Мене одного здивувала новина ?
Відповісти
Ага, копія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні