На Волині продають фальшиві талони на пальне

0
1
На Волині продають фальшиві талони на пальне
Шахраї розводять волинян фальшивими талонами на пальне.

Про це у фейсбуці написав Володимир Петруха, передає "Буг".

У пості Володимир написав, що до нього зателефонував невідомий та представився працівником заправки «ОККО». Шахрай запропонував чоловікові придбати талони на дизельне паливо за ціною – 18 гривень за літр. На сьогоднішній день ціна на дизильне паливо складає 26 гривень 99 копійок за літр.

Аферист попросив чоловіка поїхати на заправку та скинути через термінал 2 000 гривень.

Володимир зрозумів, що це шахраї, тому коштів не перераховував. Чоловік застерігає мешканців Нововолинська бути пильними.

"Каже що Віталік з ОККО і пропонує талони на дизпаливо по 18 гривень за літр) Просить приїхати на ОККО, типу він там в кабінеті. А насправді, просить підійти до терміналу та скинути йому 2000 грнивень. Будьте обережні", – йдеться у дописі.

У коментарях до посту Вася Лісков написав: "Мені також дзвонив, тільки казав, що його звати Сергій. Казав, що з Володимира".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні