Волиняни змушені дивитись російські та білоруські телеканали

0
7
Волиняни змушені дивитись російські та білоруські телеканали
Жителі села Хрипськ Шацького району обурені тим,що через платне підключення до українських каналів, вони змушені дивитись російською та білоруською безкоштовні канали.

Про це вони розповіли на виїзному прийомі громадян голові Шацької районної ради Сергієві Карпуку, повідомляє Район.Шацьк.

Селяни обурюються, що коли вмикаєш телевізор, то навіть написано інструкцію, що треба зробити, щоб було більше каналів сусідньої країни.

Вони просять районне керівництво звернутися до вищих органів влади для вирішення ситуації.

Раніше повідомлялося, що супутникові сигнали заблокують десять українських телеканалів. Крім перерахованих вище, свій сигнал планували закодувати також телеканали Xsport, «Трофей», «Терра», «Наука и Фауна».

Чотири медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – у ніч на 29 січня закодували сигнал своїх 22 телеканалів на супутнику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні