Безплатну російську пропаганду змушені дивитися на Волині

2
7
Безплатну російську пропаганду змушені дивитися на Волині
Через платне підключення до українських каналів жителі села Хрипськ змушені дивитись російські та білоруські безплатні телеканали.

Про це вони розповіли на виїзному прийомі громадян голові Шацької районної ради Сергієві Карпуку, - пише Район.Шацьк.

Селяни обурюються, що коли вмикаєш телевізор, то навіть написано інструкцію, що треба зробити, щоб було більше каналів сусідньої країни.

Вони просять районне керівництво звернутися до вищих органів влади для вирішення ситуації.

Нагадаємо, найкрупніші медіагрупи пообіцяли відкрити доступ до міжнародних версій головних телеканалів до 16 березня.Про це свідчить заява «Медіа Групи Україна», опублікована за підсумками зустрічі керівників медіагруп з президентом України Володимиром Зеленським.

Раніше повідомляли, що 28 січня в Україні закодують 23 телеканали на супутниковому телебаченні. Майже третина мешканців Волинської області користується супутниками для приймання сигналу телеканалів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рогулям прямого захотiлось
Відповісти
Вони геть дурні чи що? Не подобається, то переключи канал, та дивись українські. Змушені... їх що до стула прив'язали, та включили російське тб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні