У притулку на Волині влаштували День краси. ФОТО. ВІДЕО

0
0
У притулку на Волині влаштували День краси. ФОТО. ВІДЕО
5 березня у притулку для дітей у Рожищі відбувся День краси. Перукарі-стилісти підстригали, укладали, заплітали волосся вихованцям.

Оголошення про те, що дітей потрібно постригти, розмістила в Інтернеті благодійна організація «Дарунок», яка співпрацює з притулком. На це прохання відгукнулися перукарі одного з луцьких салонів, розповів перукар Андрій Оліферчук, пише Суспільне.

З 10-ї ранку перукарі-стилісти готувалися до процесу.

Тим часом, дошкільнята, які тимчасово перебувають у притулку, займалися: вивчали овочі і фрукти. Після заняття – стрижки і зачіски від перукарів-благодійників. До кожної дитини підхід - індивідуальний, каже перукар-стиліст Андрій Оліферчук.

"Дуже гарна ідея, що вони до нас приїхали, вирішили нас зробити трішки іншими. Настрій у нас хороший, приємний, весняний", - розповідає вихованка Олена.

Усі побажання дітей враховують, каже стилістка Наталія Гаврилюк.

Перукар Андрій Оліферчук розповідає, що благодійні стрижки роблять не вперше. Приводили до ладу дитяче волосся у луцькому Будинку маляти. Нині, у Рожищі, працює шестеро майстрів.

"Півдня. Я забрав нашу команду із салону і ми працюємо тут. Треба працювати швидко, бо вони непосидючі, це не старші люди. Враховуємо особливості обличчя, текстуру волоссячка, побажання модників і модниць", - додає Андрій.

Вихованець Дмитро каже: після стрижки і укладки відчуває себе стильним.

Такі заходи допомагають зробити перебування дітей у притулку веселішим і допомагають у виховному процесі, каже завідувач Притулку для дітей служби у справах дітей облдержадміністрації Леонід Матвійчук.

"Хочемо у дітях також виховати почуття вдячності, що хтось для них старається і хоче зробити корисне і приємне", - підкреслює Леонід Матвійчук.

У притулку тимчасового перебування нині 26 дітей, усі отримали нові зачіски.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні