--> На Волині ремонтують міжнародну трасу: рух ділянками дороги частково обмежать | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині ремонтують міжнародну трасу: рух ділянками дороги частково обмежать

0
5
На Волині ремонтують міжнародну трасу: рух ділянками дороги частково обмежать
Роботи на об’єкті поточного середнього ремонту автошляху М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест), км 117+000 до км 125+000, набирають обертів.

На всій протяжності ділянки уже завершили фрезерування зношеного дорожнього покриття і розпочали роботи із влаштування дорожнього одягу, який відповідно до проєктної документації складатиметься з трьох шарів, повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Нині підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" влаштовує міцну 15-сантиметрову основу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом.

Наступний етап робіт – укладання вирівнюючого шару з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, середньою товщиною 10 см. За сприятливих погодних умов такі роботи планують розпочати завтра.

Поверх вирівнюючого буде влаштовано ще верхній шар зі щебенево-мастикового матеріалу (ЩМА), товщиною 5 см.

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту на ділянці автошляху М-19 між населеними пунктами Козин – Трилісці частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає користувачів доріг неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках ремонтних робіт, бути уважними та обережними та відповідальними.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні