В озеро на Волині випустили 230 кілограмів риби

0
5
В озеро на Волині випустили 230 кілограмів риби
У селі Соловичі Турійського району зарибнили озеро Величі.

Про це повідомляє журнал "Турійські новини" у фейсбуці.

"Ініціативна група Соловичівської ПМО з метою відновлення популяції водних біоресурсів планує долучитись до всеукраїнської акції "Наші водойми з рибою", повідомляє у ФБ Павло Карасюк, для цього обрано водойму озеро Величі що в селі Соловичі, яке на даний час перебуває у комунальній власності Турійської ОТГ. Планується провести зариблення водойми мальком коропа та карася сріблястого", – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що перший етап зариблення уже проведено благодійниками. В озеро випустили 150 кг білого амура і 80 кг коропа на суму 20 тис. грн.

Усіх бажаючих долучитися до акції просять звертатись за телефонами: 0680553803 – Андрій, 0938346448 – Павло.

У зв'язку із проведенням акції буде проводитись посилений контроль за виловом водних біоресурсів, встановлено чергування та електронні засоби спостереження з метою недопущення браконьєрського вилову риби недозволеними засобами лову. Про відомості стосовно таких випадків просять повідомляти за вищезгаданими номерами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні