На волинському кордоні в авто українця знайшли приховані запчастини. ФОТО

0
2
На волинському кордоні в авто українця знайшли приховані запчастини. ФОТО
На митному посту «Володимир-Волинський» виявили 203 одиниці незадекларованого товару.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

У середу, 4 березня, прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці Держмитслужби по смузі руху «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «Mercedes-Benz».

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено за сидіннями та в особистих речах запчастини до сільськогосподарської техніки в кількості 203 одиниці, загальною вартістю понад 20 тисяч гривень.

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби, складено протокол про порушення митних правил, а товар вилучено до прийняття рішення судом по суті справи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні