Контрольний матч «Волинь» – «Акжайик» завершився нічиєю

0
-2
Контрольний матч «Волинь» – «Акжайик» завершився нічиєю
У четвертій за ліком грі на зборах в Туреччині «Волинь» розписала з казахським «Акжайиком» нульову нічию.

Про це повідомляє пресслужба ФК «Волинь».

У черговому спарингу на турецькому зборі «Хрестоносці» змагалися з казахстанським «Акжайиком». До слова, суперники волинян 2019-го року також змагалися у плей-офф за вихід до еліти свого чемпіонату, і також поступилися у цій боротьбі, а ще за «Акжайик» свого часу виступав наш півзахисник Амбросій Чачуа.

Щодо самої гри, то вона переважно проходила на половині поля суперників «Волині». Підопічні Андрія Тлумака протягом поєдинку мали багато можливостей для взяття воріт, однак реалізувати їх так і не вдалося. За словами головного тренера, єдиним мінусом спарингу стало те, що не вдалося забити. Утім, прогрес у команди є, а з поступовим зниженням навантажень вона повинна до офіційних ігор заграти у свій справжній футбол.

Наступний поєдинок «Волинь» проведе 7 березня. У контрольному матчі нашим суперником буде білоруська «Славія» з міста Мозир.

«Волинь» – «Акжайик» Уральськ (Казахстан) 0:0

Склад «Волині»: Леванідов, Сімінін, Михалик, Приндета (Болденков), Цюпа (Мартинюк), Чачуа, Курко (Рябов), Кожанов, Климець (Конкольняк), Волошинович, Куліш (Карпенко).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні