Як не підхопити коронавірус на роботі: поради волинських медиків

0
-2
Як не підхопити коронавірус на роботі: поради волинських медиків
Волинські медики розповіли, як захиститися від коронавірусу на робочому місці.

Відповідну інформацію опублікували на сайті Волинського обласного лабораторного центру.

"ВООЗ та органи охорони здоров’я в усьому світі вживають заходів щодо стримування спалаху COVID-19. Усі верстви нашого суспільства — включаючи бізнес і роботодавців — повинні брати свою участь у профілактиці поширення цієї хвороби", — йдеться у повідомленні.

Як вберегтися самому й захистити здоров’я інших працівників:

- Якомога частіше мийте руки з милом та водою не менше 20 секунд або використовуйте дезінфікуючий засіб на основі спирту (не менше 30 секунд), покриваючи всі поверхні рук і розтираючи їх, поки вони не стануть сухими. Мило та воду слід використовувати переважно, якщо руки помітно забруднені. Не торкайтеся немитими руками очей, носа та рота.

- При кашлі та чханні прикривайте рот та ніс зігнутою в лікті рукою чи серветкою, яку після використання слід негайно викинути у смітник і промити руки.

- Уникайте контактування з людьми, в яких виявлено гарячку чи кашель.

- Працівники із симптомами гострих респіраторних захворювань мають повідомити свого керівника та залишатися вдома.

- Щодня мийте з деззасобами усі поверхні з високим дотиком. Високі дотикові поверхні включають стійки, стільниці, дверні ручки, вмикачі світла, телефони, клавіатури, планшети та тумбочки. Використовуйте деззасіб відповідно до інструкцій на етикетці, включаючи запобіжні заходи, які слід дотримуватися при застосуванні засобу, наприклад, одягайте рукавички та переконайтесь, що під час використання засобу забезпечена достатня вентиляція.

- Уникайте вживання сирих продуктів тваринного походження або продуктів, що пройшли недостатню термічну обробку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні