На Волині служба зайнятості співпрацюватиме з медиками

0
-6
На Волині служба зайнятості співпрацюватиме з медиками
Волинський обласний центр зайнятості працюватиме задля задоволення
кадрових потреб обласної медицини.

Сьогодні, 4 березня, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк та начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк підписали Меморандум про співпрацю.



Сторони об’єднують свої зусилля задля оперативного добору працівників, відповідно до потреб та вимог Управління. Волинський обласний центр зайнятості зобов’язався:

1. оперативно визначати поточну та перспективну потреби Управління у кадрах;

2. здійснювати професійне навчання осіб, зокрема за ваучерами, які видають для підтримання конкурентоздатності осіб на ринку
праці;

3. надавати інформаційно-консультаційні послуги з добору та
працевлаштування кадрів.



«Ми розуміємо, що в обласній медицині є вакантні місця, які потребують заміщення. У вас є реальна потреба в кадрах – у нас є не менш реальна можливість її задовольнити. Раніше ми не працювали по ваучерах у напрямку підготовки медсестер, але впевнені, що така форма роботи дасть позитивні результати. Ми хочемо максимально вам допомогти, працюючи пліч-о-пліч», – зазначив Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні