У Луцьку школярка крала одяг з магазину

0
2
У Луцьку школярка крала одяг з магазину
У Луцьку дев’ятикласниця гімназії № 4 імені Модеста Левицького обікрала магазин одягу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 12 листопада минулого року неповнолітня обвинувачена, яка є ученицею 9-В класу гімназії № 4 імені Модеста Левицького, перебувала у магазині «Sinsay», що на другому поверсі ТРЦ «ПортСity».

Там вона намагалася викрасти жіночий жакет та штани, однак не зуміла винести речі з магазину, оскільки була зупинена співробітниками магазину з викраденим майном. Відзначимо, що вартість вкраденого одягу становить 873 гривні.

Допитана в судовому засіданні неповнолітня обвинувачена свою вину визнала повністю. У вчиненому щиро розкаювалась, просила суворо не карати та врахувати, що шкоду не завдано, адже викрадене майно відразу повернено.

Суд звільнив її від покарання, однак застосував примусовий захід виховного характеру у виді передачі під нагляд її матері на один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні