«Волинь» поступилася команді, за яку грає Міха Горопевшек

0
2
«Волинь» поступилася команді, за яку грає Міха Горопевшек
У черговому спарингу на турецькому зборі тренерський штаб «Волині» зі старту випустив на поле гравців, які не брали участі у вчорашньому матчі проти «Шерифа».

Суперник був не з легких – мінське «Динамо» стало четвертою командою останнього чемпіонату Білорусі, а у складі наших суперників вийшов Міха Горопевшек, який у першій частині сезону захищав кольори «Хрестоносців».

Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу Волині.

У першому таймі звітної гри команди придивлялися одна до одної, і на перерву опоненти пішли без забитих голів. А от на початку другого тайму протягом трьох хвилин «динамівці» зуміли одразу двічі шокувати підопічних Андрія Тлумака.

Спочатку неузгодженістю наших захисників у власній карній зоні скористався Нікіта Халімончик, а вже за дві хвилини футболісти з Мінська вдало вибігли у контратаку, яку точним ударом повз Віталія Неділька завершив корейський легіонер «Динамо» Кім Чжун Йон.

До честі нашої команди, вона одразу ж включилася у гру та буквально за хвилину відквитала один гол – після передачі Олександра Климця голкіпера у дуелі переграв Станіслав Куліш – 2:1.

У підопічних Сергія Гуренка знову знайшовся аргумент у відповідь на 70-й хвилині – потужний та точний удар з-за меж штрафного майданчика вийшов у Дмитра Бородіна.

«Хрестоносці» ж максимально активно провели кінцівку зустрічі та мали чимало стандартних положень. Після одного із них у виконанні Дениса Кожанова м’яч крізь масу гравців пролетів прямісінько у ближню стійку воріт «Динамо», а після другого (якому, до слова, передувала друга жовта картка гравцю білоруського клубу) волиняни заробили право на пенальті, який реалізував сам Кожанов – 3:2.

Незважаючи на намагання в атаці та ще декілька дуже небезпечних стандартів, врятувати у грі бодай нічию волиняни так і не змогли. Утім, перші голи на турецькому зборі дають надію на кращі результати в наступних поєдинках.

За «Волинь» грали: Неділько, Сімінін, Михалик, Приндета, Цюпа, Курко (гравець на перегляді, 46), Чачуа, Кожанов, Хагназарі (Волошинович, 61), Климець, Куліш.

Нагадаємо, що у Туреччині «Волинь» перебуває з 20 лютого. Підопічні Андрія Тлумака уже зіграли три контрольні поєдинки – проти данської команди «Орхус Фремед» (0:2), молдовського «Шерифа» (0:3).

У вівторок, 3 березня, «Хрестоносці» зіграють проти казахстанського «Акжайика» з Уральська, який так само як і наша команда, зупинився на стадії плей-офф на шляху підвищення до елітного дивізіону свого чемпіонату.

7 березня наша команда зіграє проти білоруської «Славії» з Мозиря, а 11 березня завершить збір поєдинком проти львівського «Руху»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні