На Волині прикордонники зупинили спробу переміщення чималої контрабанди цигарок. ВІДЕО

0
5
На Волині прикордонники зупинили спробу переміщення чималої контрабанди цигарок. ВІДЕО
Автобус марки Van Hool прямував з Білорусі в Україну через пункт пропуску «Доманове». Враховуючи наявні ризики та інформацію внутрішньої та власної безпеки по Луцькому загону щодо можливого незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів, прикордонники провели його поглиблений огляд.

Про це повыдомили в пресслужбі Держприкордонслужби.

В результаті перевірки конструктивних складових, в нішах над передніми колесами автобуса виявили приховані в пакетах цигарки.

Тютюнові вироби у кількості 3700 пачок передано представникам митниці. Сума їх оцінки склала майже 137 тисяч гривень.

Близько опівночі прикордонники відділу «Тур» Луцького загону під час перевірки місцевості, що прилягає до залізничної колії, виявили чотири пакунки цигарок білоруського виробництва.

Ймовірно, їх викинули з дизель-потяга, що рухався з Білорусі в Україну. 1900 пачок курива доставили до прикордонного підрозділу. Очікується передача представникам ДФС.

Крім того, учора вранці міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників ДПСУ та співробітників поліції у Волинській області, в ході реалізації інформації офіцерів прикордонного відомства, на автодорозі «Заболоття - Ратне», що у контрольованому прикордонному районі, зупинено автомобіль «Опель». Транспортним засобом українець перевозив 1500 пачок сигарет без марок акцизного збору. Тютюнові вироби та автомобіль вилучено співробітниками поліції у Волинський області.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні