--> На Волині ремонтують ділянку траси на Львів: рух дорогою обмежений | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині ремонтують ділянку траси на Львів: рух дорогою обмежений

0
-1
На Волині ремонтують ділянку траси на Львів: рух дорогою обмежений
На Волині дорожники розпочали роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці км 80+000 – км 89+514.

Стартували від межі з Львівською областю і рухаються у напрямку Нововолинська, повідомил в Службі автомобільних доріг області.

Замовник: Служба автомобільних доріг у Волинській області.
Підрядник: ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху буде частково обмежений і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області просить користувачів доріг з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, що виникають у місцях проведення дорожніх робіт, та закликає неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках, що ремонтуються, бути максимально уважними, обережними та відповідальними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні