Для маленького волинянина на ярмарку зібрали 26 тисяч

0
6
Для маленького волинянина на ярмарку зібрали 26 тисяч
На лікування дев'ятимісячного Максима Грицишина у Ківерцях організували благодійний ярмарок. Небайдужі ківерчани зібрали для хлопчика 26 тисяч гривень.

Про це у фейсбук-спільноті "‎Допомога Максиму Грицишину‎" написала Ольга Кушнерик.

Нагадаємо, малюку з Волині, у якого виявили страшну недугу, почали небайдужі збирати гроші. Але з картки, на яку вони переказували кошти, шахраї зняли майже тисячу гривень. На щастя, тато малюка швидко помітив заблокування телефону і не дозволив зловмисникам поживитися на чужій біді.

Тільки на одну операцію для хлопчика потрібно більш ніж 1 000 000 грн. Ця сума є непідйомною для сім'ї. Тому небайдужі ківерчани організували ярмарок для збору коштів.

Ярмарок провели 1 березня.

"Це був надзвичайний насичений день, день сповнений таких емоцій, що не вистачає слів. Ярмарок на підтримку 9-місячного жителя Ківерець Максимка Грицишина. З Божою поміччю та зусиллями усіх небайдужих людей на лікування хлопчика зібрано 26200 гривень", – пише Ольга Кушнерик.

"Дякую привітним жителям Ківерець, ви надзвичайно чуйні та добрі люди. Дякую Нашій незмінній опорі, нашим кондитерам з Луцька за чудові Кондитерські вироби, якими ви не перестаєте нас дивувати.
Дякую міській владі Ківерець, яка Надзвичайно перейнялася долею маленького Максима, та не лише всіляко сприяла організації заходу, та були особисто присутні впродовж усього ярмарку.

Подяка ГО "Станція добра", та всім активістами, які буквально в трьохденний термін зуміли організувати все так, що ярмарка відбулася на найвищому рівні. Дякую хлопцям-ведучим, за вражаючий супровід заходу. Дякую дівчатам красуням, учасницями конкурсу краси за зроблені власноруч кондитерські вироби та надзвичайну активність. (Ви маєте не тільки гарну зовнішність, а й справжню чисту душу).

Дякую недільній школі, та всім ківерчанам що передали власні вироби.
Дякую майстрам з усієї України, за те що відгукнулися та переслали свої прекрасні вироби.

Ківерці зустріли мене хмарами, а проводжали яскраво синім небом та сонячними посмішками. Хай Господь оберігає всіх, та додає сил", – висловила вдячність волонтер.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні