--> На Волині правоохоронці за тиждень «накрили» два гральні заклади | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині правоохоронці за тиждень «накрили» два гральні заклади

0
-1
На Волині правоохоронці за тиждень «накрили» два гральні заклади
Поліція Волині проводить досудове розслідування в дев’яти кримінальних провадженнях за фактами незаконного грального бізнесу. А цього тижня поліцейські викрили та припинили діяльність гральних закладів: у Луцьку та Маневичах.

Про це йшлося у п’ятницю, 28 лютого, в головному управлінні Національної поліції в області під час міжвідомчої наради з протидії незаконному гральному бізнесу, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту, лікеро-горілчаної продукції та надрокористування, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

З початку року слідчі поліції розпочали п’ять кримінальних проваджень за фактами незаконного видобутку та переміщення бурштину – ст. 240-1 Кримінального кодексу України. Поліція області також розслідує низку кримінальних проваджень за фактами незаконної порубки лісу.

У поліції для оперативного реагування запровадили «телефони довіри», за яким громадяни можуть цілодобово повідомляти про на правопорушення в цій сфері: +38 (0332) 74-23-37, + 38 (050) 726-25-56.

На виконання вимог уряду та Національної поліції України на Волині створено міжвідомчу робочу групу. Відповідний наказ з цього приводу підписав начальник ГУНП в області Петро Шпига. До її складу увійшли представники обласної державної адміністрації, правоохоронних органів, установ та громадськості.

«На правоохоронні органи в областях покладено значний обсяг заходів з детінізації економіки. Зокрема, за такими напрямками, як протидія незаконному гральному бізнесу, надрокористуванню, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту та лікеро-горілчаної продукції. Одним із основних питань порядку денного є готовність державних і правоохоронних органів області до оперативного реагування на заяви та повідомлення, міжвідомча взаємодія, оперативний обмін інформацією про виявленні правопорушення та вжиті заходи реагування», – повідомив заступник керівника поліції області Сергій Козак.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника слідчого управління поліції Волині Андрій Литвин поінформував учасників засідання міжвідомчої робочої групи про алгоритм взаємодії та реагування на правопорушення в сфері економіки регіону.

На нараді, зокрема, виступили начальник управління патрульної поліції в області Андрій Крутень, начальник управління превентивної діяльності поліції області Володимир Солоненко, а також представники управління стратегічних розслідувань в області, відділу протидії кіберзлочинам, обласного управління лісового та мисливського господарства.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні