На Волині виявили у порожнинах автобуса контрабандні цигарки

0
7
На Волині виявили у порожнинах автобуса контрабандні цигарки
У пункті пропуску «Доманове» митники виявили в порожнинах автобуса «Брест-Трускавець» 3700 пачок білоруських цигарок загальною вартістю 137 тис. грн. Товар конфіскували.

Про це повідомляє Волинська митниця Держмитслужби на своїй сторінці у фейсбуці.

У суботу, 29 лютого, року в зону митного контролю пункту пропуску «Доманове» Волинської митниці Держмитслужби з Республіки Білорусь в’їхав рейсовий автобус напрямку «Брест – Трускавець».

Водій автобуса, громадянин України, не задекларував за встановленою формою товар, який підлягає обов’язковому письмовому декларуванню. Під час повного митного огляду вказаного транспортного засобу у технічних відсіках виявлено цигарки в загальній кількості 3700 пачок, без акцизних марок України, загальною вартістю 137 тис. грн.

За цим фактом працівники митниці склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Покарання за вказане порушення передбачає штраф у розмірі 100 відсотків вартості товару, а також його конфіскацію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні