--> «Бути захищеною – бути собою»: як у Луцьку стартували курси з самооборони для жінок. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Бути захищеною – бути собою»: як у Луцьку стартували курси з самооборони для жінок. ФОТО

0
-4
«Бути захищеною – бути собою»: як у Луцьку стартували курси з самооборони для жінок. ФОТО
15 мотивованих жінок. 10 інтенсивних занять. Сотні запитань до тренерів. Десятки сотень присідань, відтискань і прогинань..)
Усе це – на курсах самооборони для жінок, які стартували в Луцьку.

Ініціювали їх проведення працівники патрульної поліції Волині, спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцькради. Це й не дивно, адже жінки частіше стають жертвами зловмисників, які, зазвичай, сильніші фізично. У патрульній поліції це знають напевне, адже першими прибувають на місце злочинів чи правопорушень і часто, на жаль, вже мають справу з негативними наслідками. Про це інформує прес-служба поліції Волині.



Згодом цю тезу підтвердить під час спілкування з учасницями і головний тренер Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» (на базі якого відбуваються заняття), президент Федерації рукопашного бою м. Луцька Дмитро Грисюк. Він скаже головну тезу: «Суть самооборони в тому, щоб, будучи фізично слабшою, перемогти сильнішого, а для цього потрібні певні навички, відповідна фізична, емоційна, психологічна підготовка».



Тож саме цим і займатимуться жінки разом з тренерами протягом десять занять. Але, окрім цього, навчаться надавати домедичну допомогу, виконуватимуть певні прийоми, вивчать набір спеціальних вправ, необхідних для самооборони.



Т.в.о. заступника начальника управління Андрій Мідлік впевнений, що ці навчання не залишать байдужими нікого. «Ми хочемо, щоб ви почувались в безпеці. Для цього 24/7 працює патрульна поліція. Але й багато залежить від першої реакції, коли на вас можуть напасти. Тому зичимо вам успіхів та отримання необхідних навичок», - сказав Андрій Вікторович.



Учасниці розминались, виконували вправи, слухали теорію та ставили багато запитань. Також вони спробували виконати набір вправ, наприклад, як правильно падати і що робити, аби збити з ніг нападника.

Далі – буде ще цікавіше та інтенсивніше!
#патрульнаполіція

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні