У Сумах собака врятував жінку, що впала у 3-метровий погріб

0
5
У Сумах собака врятував жінку, що впала у 3-метровий погріб
У Сумах завдяки собаці рятувальники вчасно прийшли на допомогу жінці, що впала в 3-х метровий погріб.

Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МВС.

“28 лютого о 13:30 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Сумах, по вул. Низівська, на території приватного домоволодіння, на дно 3-х метрового погребу впала жінка 1960 року народження. Для надання допомоги, до місця події виїхало відділення чергового караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини”, — йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, жінка пішла до сарая, і коли почала спускатись до погреба — під нею зламалась драбина і вона впала. Донька, яка була зовні і збиралась на роботу, не могла почути криків та прийти на допомогу. Проте жінку почула домашня улюблениця Баффі, яка прибігла до доньки.

“Собака щосили привертала до себе увагу і показувала, що потрібно йти за нею. Вже через лічені хвилини, завдяки Баффі, жінка була у сараї, з дна погребу якого долинав голос її мами. Співробітники ДСНС, використовуючи спеціальне спорядження, оперативно підняли її на поверхню та передали медикам”, — повідомили в МВС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні