«Волинь» зазнала другої поразки на зборі в Туреччині

0
19
 «Волинь» зазнала другої поразки на зборі в Туреччині
«Хрестоносці» продовжують підготовку до весняної частини чемпіонату України у Першій лізі.

У своєму другому спарингу на турецькому зборі «Волинь» грала проти незмінного чемпіона Молдови останніх років – тираспольського «Шерифа».

Про це інформує пресслужба футбольного клубу "Волині".

Зважаючи на те, що саме цей матч був дещо незапланованим у графіку, тренерський штаб дав можливість зіграти усім молодим гравцям, які поїхали з командою на турецький збір. Також приємною новиною для волинян стало повернення після ушкодження одного із зимових новачків – Ярослава Конкольняка.

Долю першого тайму вирішив гол постійних учасників єврокубків під кінець першого тайму – його автором став Петер Уілсон. Після перерви він оформив «дубль», а під завісу зустрічі Вадим Пайрель встановив кінцевий рахунок гри – 3:0.

«Незважаючи на підсумковий результат, я залишився дуже задоволений грою нашої команди, особливо у першому таймі. Проти настільки досвідченого суперника наші молоді хлопці взагалі вперше, і те, як вони себе проявили, граючи без замін увесь матч після дуже великих навантажень, які вони отримують на зборах – багато чого вартує.
Зважаючи на те, що це гравці 2000, 2001, 2002 років народження, за подальшого прогресу вони можуть мати чудове футбольне майбутнє», - прокоментував гру головний тренер «Волині» Андрій Тлумак.

Уже сьогодні, 29 лютого, о 16:00 за київським часом «Волинь» зіграє ще один контрольний матч. У ньому «Хрестоносці» зустрінуться із четвертою командою білоруської Прем’єр-ліги – мінським «Динамо».


За «Волинь» гратимуть: Харченко, Мартинюк, Ульянов, Болденков, Конкольняк, Рябов, Кизилатеш, Кобзар, Волошинович (гравець на перегляді, 46), Карпенко, Гарсієв.

Раніше, 25 лютого, наша команда поступилася суперникам із данського клубу «Орхус Фремад» із рахунком 0:2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні