Як у Луцьку вітали з ювілеєм голову Союзу українок Любов Ганейчук. ФОТО

0
7
Як у Луцьку вітали з ювілеєм голову Союзу українок Любов Ганейчук. ФОТО
28 лютого у Палаці культури міста Луцька відбулись урочистості з нагоди 80-річчя від дня народження голови Волинського відділу Союзу українок Любові Ганейчук.

Вітали ювілярку секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, директор департаменту культури Тетяна Гнатів, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, представники Волинського відділу Союзу українок та небайдужі лучани, повідомляє пресслужба Луцької міськради.

Любов Ганейчук — багатолітня голова Волинського відділу Союзу українок, громадська діячка, володарка орденів Княгині Ольги ІІ і ІІІ ступенів, святої великомучениці Варвари, Миколая Чудотворця, Юрія Переможця; за особливі заслуги перед українським народом нагороджена почесною грамотою і медаллю Верховної Ради України, Подякою Президента України; її ім’я внесено у Золоту книгу України 2000, а також книгу пошани “Портрети сучасниць”.

Неодноразово обиралась депутатом Луцької міської ради.

“Сьогодні справді — визначальний день. Щодня, живучи повсякденним життям ми не відчуваємо, що навколо нас — живе історія, та люди, які її творили. З нами так часто спілкуються звичайні люди, за плечима яких є надзвичайні здобутки. Вони не виставляють себе, своїх результатів.

Вони просто палають, аби своїм душевним світлом освітити дорогу іншим, відкрити очі іншим, зігріти та спрямувати людей у правильному напрямку. Любов Василівна — саме така. Вона світить, гріє та іде вперед. У ній живе той український дух, що не дозволяє схибити з шляху. Вона творить історію нашого міста, нашого краю, історію героїчних вчинків, які не завжди відомі широкому загалу.

Хочу подякувати Вам за ваш талант, мужність, мудрість, та побажати міцного здоров’я, аби ви й далі згуртовували навколо себе небайдужих людей”, - привітав ювілярку Григорій Пустовіт та вручив Почесну Грамоту Луцької міської ради.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні