Загиблому на Сході волинянину посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин міста»

0
2
Загиблому на Сході волинянину посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин міста»
Звання «Почесний громадянин міста Володимира-Волинського» присвоїли загиблому в зоні АТО військовому Юрію Хоміку.

Відповідне рішення ухвалили на сесії Володимир-Волинської міської ради 28 лютого, повідомили на офіційному саті Володимира.

Під час сесії депутати ухвалили рішення нагородити (посмертно) відзнакою міської ради «За заслуги перед містом Володимир-Волинський» та присвоїти (посмертно) звання «Почесний громадянин міста Володимира-Волинського» героїчно загиблому під час бойових дій за державний суверенітет та територіальну цілісність України, проявлені героїзм та мужність військовослужбовцю 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого солдату Хоміку Юрію Миколайовичу.

Довідково: Юрій Хомік (01.11.1963 р.н.) загинув 14-го листопада 2019 року в зоні проведення ООС.

Унаслідок обстрілу збоку противника боєць отримав вогнепальне кульове поранення і помер під час операції в лікувальному закладі міста Гірське Луганської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні