У Луцьку змагатимуться за першість у східних танцях

0
1
У Луцьку змагатимуться за першість у східних танцях
Луцьк прийматиме Першість Західної України зі східного танцю «Golden Way 2020».

Про це ІА Волинські Новини повідомила організаторка Всеукраїнських змагань зі східного танцю «Golden Way», триразова чемпіонка України, чемпіонка Кубку Республіки Білорусь, ліцензована суддя та представник волинського відділення Міжнародного союзу викладачів танців керівник школи східного танцю «Amira» Анжеліка Арутюнян.

У змаганнях, що розпочнуться 29 лютого о 9:00 годині в Палаці учнівської молоді, що у Луцьку, візьмуть участь танцівниці з різних куточків України: Вінниці, Рівного, Тернополя, Черкасів, Бердянська, Ковеля, Жмеринки, ну і, звичайно ж, з Луцька.

Реєстрація учасників розпочнеться о 8:00 ранку, а уже о 9:00 танцівниці демонструватимуть суддям і глядачам власну майстерність.

Як повідомила Анжеліка Арутюнян, під час змагань танцівниці будуть виборювати титули Королева табли, а також Корони суддів: Юлії Яковюк, Людмили Застрожнікової, Марини Ничипорук, а також корону від запрошеного гостя, табліста-перкусіоніста, народного артиста Йорданії Ваіля Аббасі.

Окрім цього, дівчата змагатимуться за головний приз - Кубок Чемпіонів за найкращий колективний виступ.

Оцінювати і визначати переможців буде високоповажне журі, кваліфіковані сертифіковані судді Міжнародного союзу викладачів танців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні