Пожежу в луцькій багатоповерхівці гасили 15 рятувальників. ПОДРОБИЦІ

2
0
Пожежу в луцькій багатоповерхівці гасили 15 рятувальників. ПОДРОБИЦІ
У Луцьку під час пожежі балкону у багатоквартирному будинку вогнеборці врятували двох жінок та дитину.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, пожежа трапилася у багатоповерховому будинку на Дружби Народів, 10 у п'ятницю, 28 лютого.

О 10:53 до Служби порятунку зателефонував перехожий та повідомив, що горить балкон у 9-поверхівці.

Об 11:00 до місця виклику прибули рятувальники найближчого підрозділу – 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини. За декілька хвилин їм на допомогу прибули також працівники 1-ої та 25-ої ДПРЧ.

З’ясувалося, що вогонь із балкону на сьомому поверсі поширився на кімнату, а у квартирах над осередком пожежі перебували матір з дитиною віком близько двох років та жінка середнього віку, які не могли самотужки вийти з помешкань.

Начальник варти 1-ої ДПРЧ Олександр Яковець, заступник начальника 1-ої ДПРЧ 1-го ДПРЗ Роман Борода в апаратах на стисненому повітрі вирушили на порятунок потерпілих: сходовою клітиною вони вивели жінок та винесли дитину й передали до рук медиків, які також прибули за викликом. Гасіння пожежі здійснювалося одночасно із двох напрямків: рятувальники здійснювали гасіння пожежі зсередини будівлі та за допомогою автодрабини подали воду на гасіння балкону із зовнішньої сторони на висоті 7-го поверху.

Об 11:16 пожежа локалізована, об 11:20 ліквідована. Для гасіння були залучені 3 одиниці основної та 1 – спеціальної техніки. Працювали 15 рятувальників, у тому числі співробітники оперативно-координаційного центру.

Причина пожежі встановлюється.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справжні герої!!!Молодці!!!Найнебезпечніша професія.
Відповісти
А чому дзвонив перехожий, а не сусіди які задихалися від диму. Невже не чути було
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні