Волинянам повідомили, як зареєструватись в Особистому кабінеті споживача газу

0
-1
Волинянам повідомили, як зареєструватись в Особистому кабінеті споживача газу
Спеціалісти ДКП «Луцьктепло» повідомили, як зареєструватись в особистому кабінеті побутового споживача газу

Про це йдеться на сторінці ДКП «Луцьктепло» у соціальній мережі Фейсбук.

Для реєстрації в особистому кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» необхідно знати номер особового рахунку та суму останнього платежу. Наголошуємо, що номер особового рахунку Ви можете дізнатись з останньої квитанції за комунальні послуги, якщо оплата здійснювалася після 14 лютого.

Саме з цього дня Місцевий обчислювальний центр на прохання ДКП
«Луцьктепло» почав вказувати цю інформацію в кінці квитанції. З цієї ж квитанції Ви дізнаєтеся суму останнього платежу. Зверніть, будь ласка, увагу, що сумою останнього платежу може слугувати або сума оплачена за опалення, або сума оплачена за гарячу воду. Сумувати платежі не потрібно.

Якщо ж за послуги ви платили до 14 лютого, не хочете піти в банк за новою квитанцією, і ще більше не хочете чекати з реєстрацією в особистому кабінеті – нижче прикріплюємо реєстр особових рахунків споживачів ДКП «Луцьктепло», доступний для перегляду і скачування в публікації за посиланням.
https://bit.ly/39dAAqU

Зверніть увагу, що відкривши файл в «Гугл таблицях», ви матимете змогу через режим фільтрування даних, скориставшись функцією «Створити режим перегляду тимчасового фільтра», з легкістю знайти свою адресу з поміж сливе 56 тисяч абонентів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні