У Києві торгували державними посадами за понад 4 мільйони доларів

0
-3
У Києві торгували державними посадами за понад 4 мільйони доларів
Викрили шахраїв, які, прикриваючись знайомствами в керівних структурах країни, торгували державними посадами за понад 4 млн доларів.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

“Офіс Генерального прокурора викрив шахраїв, які посилаючись на зв’язки з найвищим керівництвом країни, обіцяли посади голів облдержадміністрацій в обмін на понад 4 млн дол.”, — йдеться у повідомленні.

Відтак, 25 лютого Офіс Генерального прокурора, спільно з СБУ та Нацполіцією затримали під час передачі 550 тис. доларів групу осіб, які намагались заволодіти грошовими коштами громадянина у сумі 1 млн 650 тис доларів нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Житомирської ОДА. Зловмисники аргументували вказані можливості своїми зв’язками з Президентом України, Прем’єр-міністром, главою Офісу Президента.

“Цього ж дня правоохоронці затримали під час отримання першої частини грошових коштів у сумі 350 тис. доларів чоловіка, який намагався заволодіти шахрайським шляхом грошовими коштами громадянина у сумі 3 млн 100 тис. доларів за нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Миколаївської ОДА начебто через своїх знайомих в Офісі Президента України та КМУ”, — повідомили в ОГП.

За інформацією СБУ, факти вимагання грошей відбувалися у Києві. У межах розпочатого кримінального провадження чотирьох фігурантів затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні