На вулиці волинського міста встановили 45 обмежувачів руху. ФОТО

0
-3
На вулиці волинського міста встановили 45 обмежувачів руху. ФОТО
У Володимирі-Волинському 24 лютого на тротуарах біля ринку на вулиці Данила Галицького встановили обмежувачі руху.

Обмежувачі встановили через дорогу від входу до ринку та біля самого ринку. Наапівсфери обмежуватимуть рух та паркування автомобілів на цих територіях.

Про це повідомляє "Буг".

45 антипаркувальних напівсфер встановили тільки на пішохідній зоні, аби автомобілі не виїжджали на тротуарну частину.

Замовник робіт – управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, виконавець – фізична особа-підприємець Полянський Андрій.

Вартість робіт становить 27 тисяч 858 гривень.

В управлінні житлово-комунального господарства і будівництва наголошують, що тротуари повинні бути для пішоходів, а не для припаркованих автівок, а півсфери скоротять кількість порушень.

“Роботи проводили, щоб вберегти від небезпеки пішоходів, зберегти бюджетні гроші, спрямовані на укладання бруківки, та унеможливити порушення ПДР шляхом паркування на тротуарах”, – відзначив начальник управління Віктор Фіщук.

Вранці, 25 лютого біля ринку на тротуарах автівок не було, проте на проїжджій частині біля ринку водії паркувалися, нехтуючи дорожніми знаками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні