Рецидивіста, який влаштував різанину у Луцьку, можуть випустити під заставу. ВІДЕО

4
2
Рецидивіста, який влаштував різанину у Луцьку, можуть випустити під заставу. ВІДЕО
Рецидивісту з Тбілісі Гоцаpідзе, який влаштував різанину біля луцького бару, суд визначив заставу у розмірі 120 тисяч гривень.

Інцидент трапився в ніч на 22 лютого біля луцького бару «Мелодія», йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Грузин розбив голову поліцейському, який перебував поза службою. Після бійки, коли травмований чоловік вийшов на вулицю, той вирішив добити пораненого. Витягнув ножа і чотири рази вдарив у район грудної клітини.

Нагадаємо, зловмисник наніс ножові поранення 32-річному співробітнику поліції Волинської області.

Напад на поліцейського скоїв 28-річний Бека Гоцаpідзе. Він громадянин Грузії з міста Тбілісі. Конфлікт, ймовірно, розпочався з того, що охоронці не хотіли впускати чоловіка до закладу відпочинку. Потерпілий дебоширу зробив зауваження, після чого зав’язалась бійка.

Камера спостереження зафіксувала, як правоохоронець виходить із закладу з розбитою головою. Після чого на нього кинувся нападник. Однак охорона розборонила. Згодом зловмисник повертається до чоловіка, з яким прийшов до клубу. Той дає йому гроші. Після цього Бека Гоцаpідзе знову повертається до потерпілого і наносить йому чотири удари ножем.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Одяг і руки були в крові: у Луцьку правоохоронці затримали ексв'язня, який порізав чоловіка

Поліцейські затримали зловмисника. Встановили, що чоловік вже був неодноразово судимий. Суддя Лоліта Івасюта призначила заставу у розмірі 120 тисяч гривень. Якщо за зловмисника її внесуть, то він і далі перебуватиме на волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я таке взагалі можливо!? Суддю за таке саму під суд треба! Тут повинна неминуча реакція! Це як, заплатив 100 тис грн і можна йти далі різати людей!?
Відповісти
Бабло перемагає зло.
Відповісти
Хай живе наш суд,самий сліпий і самий продажний суд у світі!Тут замах на вбивство а він підозрюваного відпускає!Не суд,а дурдом Веселка!!!!
Відповісти
Супер судові рішення... ціна життя, 120 000 грн. Тут з щедрісттю, можна побажати усім ублюд_м у судах, пережити на власній шкурі те, що зараз переживає потерпілий і його родина.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні