--> У луцької фірми заберуть право користуватися двома гектарами землі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцької фірми заберуть право користуватися двома гектарами землі

1
2
У луцької фірми заберуть право користуватися двома гектарами землі
У Луцьку розглянули проєкт рішення про припинення ТОВ «ВКФ «Луцьккондитер» права постійного користування земельною ділянкою на вулиці Володимирській, 57-а.

Підтримати проєкт рішення рекомендували члени постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру. Про це пише «Волинь online».

У зв’язку з ліквідацією ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «ЛУЦЬККОНДИТЕР» (Виробничо-комерційна фірма «Луцьккондитер» ЛТД), що підтверджується записом в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 01.11.2019 № 11981170022000271, депутатам міськради пропонують визнати припиненим Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «ЛУЦЬККОНДИТЕР» право постійного користування земельними ділянками загальною площею 2,1924 гектара у зв’язку з ліквідацією товариства.

Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею від 14.01.1997 за № 224 (серії І-ВЛ № 000834), визнають таким, що втратив чинність.

Як інформує «Волинь Оnline», також скасують рішення Луцької міської ради від 29.11.2012 № 34/110 «Про надання ТОВ «ПОЛАРТ-ІНВЕСТ» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування виробничих та адміністративних будівель на вул. Володимирській, 57а».
Теги: земля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову дерибанять землю, Господи невже їм все мало. Невже ви люди не розумієте що 2 куба землі кожному держава і так виділить. Схаменіться, а то від того що ви натворите будуть страждати ваші нащадки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні