Волинські школярі–переможці командних ігор «Cool Games».ФОТО

0
2
Волинські школярі–переможці командних ігор «Cool Games».ФОТО
23 лютого 2020 року у столичному СК «Меридіан» визначили переможців Всеукраїнського фіналу Cool Games, якими стали волинські школярі.

Про це повідомили на сайті Волинської ОДА.

Протягом трьох днів 550 школярів з 24 областей України та міста Києва змагалися у трьох вікових дивізіонах 9-10 років, 11-13 та 14-17 років.

Найкращими у наймолодшому дивізіоні стали представники Волинської області, які переграли своїх опонентів у естафетах «Ткач» та «Коти горошку слалом». У другому дивізіоні перемогу святкували також волиняни, які були кращими у естафетах «Коти горошку слалом» та «Гулівер».

У старшій віковій групі спритнішими виявилися учні та учениці з міста Києва. Вони ж отримали і спеціальний приз – величезний кубок абсолютного чемпіона, який вручали команді, що за всі чотири етапи набрала найменше штрафних очок.

Переможці старшого, третього вікового дивізіону вже в березні представлятимуть Україну на World ISF Educational Games (м.м. Афіни – Олімпія, Греція).

Переможці і срібні призери цьогорічного фіналу всіх вікових категорій отримали спеціальний приз від Благодійного фонду Parimatch Foundation. Переможці отримали сертифікат на 18.000 грн, а срібні призери – сертифікат на 8.000 грн. Отримані гроші будуть витрачені на придбання спортивного інвентарю для змагань Cool Games.

Цього року Гранд-фінал відрізнявся високопрофесійною організацією. Поєднання шоу зі спортивними змаганнями дали неповторний ефект. Родзинкою спортивно-масових змагань Cool Games є представлення командами своїх регіонів. Тут школярі дали волю своїм творчим здібностям. Хтось співав, хтось вражав танцями – від народних до брейкдансу, були й смішні мініатюри у виконання учасників.

Захід зібрав чимало поважних гостей: заступник Міністра освіти і науки України Максим Ярмистий, заступник Міністра культури, молоді та спорту Володимир Шумілін, президент Благодійного фонду Parimatch Foundation Катерина Білоруська та президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба.

До школярів з привітальним словом звернувся заступник Міністра освіти і науки України Максим Ярмистий: «Хочу вас привітати з цією спортивною подією. Ви всі великі молодці. Бажаю, щоб відчуття свята супроводжувало вас ще дуже довго. Цікавих естафет і нехай переможе найсильніший».

У свою чергу заступник Міністра культури, молоді та спорту Володимир Шумілін побажав учасникам здійснити найзаповітніші мрії.
Президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба також побажав учасникам гарного настрою та перемог.

«Дорогі мої «крутяшки», для мене немає переможених, усі ви – чемпіони. Обравши спорт, ви стали на шлях здорового способу життя, тож бажаю вам не втрачати бажання бути міцним як фізично, так і ментально. Сподіваюсь, що повернувшись додому, ви розкажете своїм друзям, знайомим, одноліткам, як цікаво ви провели тут час», – привітав юних спортсменів Роман Греба.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні