--> На Рівненщині вагітна жінка і десятеро дітей отруїлися чадним газом. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині вагітна жінка і десятеро дітей отруїлися чадним газом. ВІДЕО

0
6
На Рівненщині вагітна жінка і десятеро дітей отруїлися чадним газом. ВІДЕО
У Сарненську лікарню шпиталізували багатодітну родину з симптомами отруєння чадним газом.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

Жінку та трьох дітей довелося везти до реанімації – їхній стан був тяжким, але тепер їм покращало. Їхньому життю уже наразі нічого не загрожує, тож медики їх скерували у дитяче відділення, аби багатодітна сім’я була разом.

Дружину та десятьох дітей до лікарні привіз чоловік вранці із села Малушка. За інформацією ЗМІ, наймолодшому хлопчику рік, найстаршому – 13. Відомо, що найменшому з малюків стало зле, його знудило. Від його плачу прокинулась мати, яка і сама відчула слабкість і швидко підняла усю сім’ю. Батько почувався ліпше і зміг самотужки привезти усіх до лікарні.

Як сталося, що сім’я отруїлася, наразі ще з’ясовують. Журналісти дізналися із власних джерел, що сім’я живе в двоповерховому будинку, який опалюється газовим котлом і попередньо відомо, що були порушені правила експлуатації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні