Волинський бізнесмен поїхав у Нові Санжари підтримати українців, яких евакуювали з Китаю

16
-12
Волинський бізнесмен поїхав у Нові Санжари підтримати українців, яких евакуювали з Китаю
Волинський бізнесмен Олександр Князев поїхав на Полтавщину у Нові Санжари підтримати українців, яких минулого тижня евакуювали з китайського міста Ухань через коронавірусну інфекцію.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

"Я вирушаю у Нові Санжари, відклавши всі свої справи!
Вчора слухав промову президента — ком у горлі. Не написав про це раніше лише тому, що був у власних клопотах — потім усю ніч дивився відео про «теплу» зустріч наших земляків із Уханя. І ось що вирішив.

Ми єдині і своїх не залишаємо. Тому повезу книжки, настільні ігри та інші необхідні речі евакуйованим з Китаю українцям, щоб їм було чим зайнятися під час двотижневого карантину. Але перш за все — щоб підтримати їх та їх віру в те, що в нашій країні більшість людей все ж таки адекватні і небайдужі в гарному розумінні. Але в сім’ї — не без виродка. Це всім відомо.

Вірус вбиває поодиноких — націю він зламати не зможе! А наші хлопці та дівчата, скоріш за все, навіть не хворі. Карантин — лиш запобіжна міра", – написав Олександр Князев.

Бізнесмен вирушив у дорогу ввечері 23 лютого.

"Луцьк вітає українців, які зараз на карантині в Нових Санжарах. Ми їдемо до вас, друзі, будемо в понеділок", – йдеться у дописі волинянина.

"Дуже раді, що наші земляки повернулися на Батьківщину. Ви змучені і потребуєте підтримки, але махали нам, коли приїхали, показували сердечко з рук. Хочемо привітати вас як годиться, з гостинністю і турботою. Ви вдома", – додав він та висловив подяку усім, хто підтримав ініціативу словом і ділом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скільки державі коштувала евакуація українців з Уханю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і на такому можна попіаритись
Відповісти
Який молодець! Ура!
Відповісти
Хто такий цей бізнесмен і яким бізнесом він займається?Перший раз почув і прочитав про нього.
Відповісти
невже кандидат у мери?
Відповісти
Скоро вибори!!!!! Піаряться на всьому!!!
Відповісти
Чистісінький піар. Для чого поїхав? Його і близько не підпустять до ізольованих людей...
Відповісти
От "пизд.та " .Та їхав би собі мовчки , як що хочеш допомогти. Та ні , треба щоби всі знали.
Відповісти
...ну ти ж зроби так само... міг подумати про себе, але написав, щоб усі знали, що ти так думаєш))
Відповісти
Руский вирішив попіаритись!
Відповісти
Саша ти краще свиней своїх в Ровпнцях здай заготівельникам бо смердить дуже, бізнєсмєн, хто і звідки хочеш їдь тихенько головне біля машини сфоткатися, хто знає сашулю той пойме )))
Відповісти
його фамілія Хорошенко
Відповісти
В області в лікарнях повно людей похилого віку, яких виписують додому помирати, бо немають чим оплатити лікування. За це йому немає кому в горлі ...
Відповісти
На Волині є багато хворих особливо в онко старих людей яких потрібно підтримати. Слабо?
Відповісти
Гарно пропіарили. А чому не напишете скільком волинським дітям він допоміг?
Відповісти
Цей бізнесмен віруючий(штунда),вроді десь з Рованців,друг Поліводи,ще одного бізнесмена в лапках,продав офіса купив геліка,їздить понти ганяє!
Відповісти
Бажання допомогти - це добре. Але такі дії НЕ РАЦІОНАЛЬНІ і ШКІДЛИВІ. Наявність в місці карантину зайвих речей тільки збільшує проблеми. Після закінчення карантину все потрібно обробляти спеціальними речовинами. Дещо , просто знищувати , спалюючи. Навіщо збільшувати і без того чималі проблеми ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні