--> У Луцьку чоловік організував незаконний продаж алкоголю. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку чоловік організував незаконний продаж алкоголю. ФОТО

0
0
У Луцьку чоловік організував незаконний продаж алкоголю. ФОТО
У Луцьку викрили 40-річного чоловіка, який у власних гаражних приміщеннях незаконно зберігав значну партію алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

При цьому оперативниками встановлено, що незаконна реалізація підакцизного товару здійснювалась на території одного з ринків м. Луцька.

На підставі ухвал суду проведено 5 санкціонованих оглядів житлових, гаражних приміщень, в яких накопичувались та зберігались підакцизні товари, а також проведено огляд торгової точки, з якої правопорушник здійснював реалізацію фальсифікату. Поруч з цим, проведено огляд автомобіля, який використовувався для транспортування контрафактного тютюну та алкоголю.

За результатами оглядів із незаконного обігу вилучено понад 10 000 пачок тютюнових виробів,

Фальсифіковані алкогольні напої об’ємом 1000 літрів, готівкові кошти отримані від незаконної реалізації в сумі 93 тисячі гривень та транспортний засіб марки BMW.

Крім того, вилучили мобільний телефон, який використовувався «бізнесменом» для придбання та реалізації підакцизу. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже 1 мільйон гривень.

Наразі вирішується питання про арешт вилученого майна, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення каналів постачання на територію області фальсифікату.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні