--> Скільки отримують головні борці з корупцією в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки отримують головні борці з корупцією в Україні

0
-1
Скільки отримують головні борці з корупцією в Україні
Минулого місяця найбільш високооплачуваним антикорупціонером стала заступник директора Національного антикорупційного бюро Тетяна Варварська – вона отримала 320 тис. грн зарплати.

На другому місці – директор НАБУ Артем Ситник, який отримав 199,8 тис. Інші заступники Анатолій Новак і Гізо Углава заробили 194 і 116 тис. відповідно, повідомляє gazeta.uа.

У НАЗК зарплати значно менші. Новопризначений глава Олександр Новіков за неповний відпрацьований місяць заробив 69,7 тис. грн, його заступники Іван Пресняков і Роман Сухоставець – 23,4 і 22,5 тис.

Т.в.о. голови ДБР Ірина Венедіктова минулого місяця заробила трохи більше 24 тис. гривень. Перший заступник Олександр Бабіков – 37,2 тисячі, Олександр Соколов – 29,8 тис. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні