--> Що зробили з літаком, який евакуював українців з Уханю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що зробили з літаком, який евакуював українців з Уханю

0
-1
Що зробили з літаком, який евакуював українців з Уханю
Літак, що виконав спецрейс для евакуації українців з Китаю, розмістили на окремій ізольованій стоянці міжнародного аеропорту "Харків" для повної дезінфекції.

24 лютого від полетить до Хургади, - пише Українська правда.

"Дезінфікуючими засобами обробили кабіну пілотів, зону відпочинку екіпажу, пасажирський салон з бортовою кухнею, туалети та багажний відсік. Усі зони ретельно обприскували — сидіння, багажні полиці для ручної поклажі, підлогу, підлокітники, відкидні столики, візки для роздачі харчування, стіни, стелю.

Пледи, рятувальні жилети, шторки ілюмінаторів, інструкції з безпеки, витратні матеріали для подачі їжі та напоїв — відправили на утилізацію. Підголовники на сидіннях та рекламні буклети зняли з літака ще під час його підготовки до спецрейсу. Місце стоянки і трап також дезінфікували.

Процедуру виконували фахівці відділення дезінфектології державної установи "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України".

Деталі: Крім того, за рекомендацією Boeing, буде замінений НЕРА-фільтр на борту. Він здатний очищати повітря від найдрібніших частинок діаметром до 0,3 мкм.

Також замінять фільтри в салоні, які захищають температурні сенсори.

22 лютого літак перегонять на базу у Бориспіль. 24 лютого він відправиться з Києва до Хургади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні