--> Судили волинянку, яка вкрала продукти у супермакеті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили волинянку, яка вкрала продукти у супермакеті

0
1
Судили волинянку, яка вкрала продукти у супермакеті
Оштрафували уродженку села Залісці, яка вкрала у супермаркеті продукти.

Луцький міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженки села Залісці Рожищенського району, яка крала у магазині продукти, пише Район.Рожище.

Слухання справи відбулось 10 лютого. Про це йдеться у вироку суду.

Обвинувачена 13 жовтня ввечері в приміщенні магазину «Сім-23», що у Луцьку на вулиці Лесі Українки, 67, таємно викрала із торгових полиць харчі на загальну суму 1232 гривні.

Жінка вкрала чотири багети «З стейком», чотири багети «З беконом», чотири рулети «Бісквітний», мідії «В олії» копчені зі спеціями, дві упаковки моркви «По-корейськи», дві упаковки салату «З морепродуктів», 10 яєць, два бісквіти «Барні», лукум «Міні», три упаковки халви, два десерти «Бонжур», дві упаковки арахісу «Felix», дві упаковки зефіру «Біло-рожевий», ковбасу «Салямі Карпатська», ковбасу «Салямі Соборна» та ковбасу «Салямі із свинини».

Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованого їй злочину визнала повністю. У вчиненому щиро розкаялася та розповіла, що повністю відшкодувала завдану шкоду, просила суд суворо її не карати.

Суд ухвалив визнати жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України та призначити покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні