На Волині підліток обікрав клуб і збирався його підпалити

0
9
На Волині підліток обікрав клуб і збирався його підпалити
Судять неповнолітнього, який вдерся у сільський клуб села Черемошне Ковельського району і викрав пів тисячі гривень.

Про це пише ПроКовель.

У ході досудового розслідування поліція встановила, що підліток шляхом пошкодження майна громади проник до приміщення культури, де поцупив 500 гривень. На місці події правоохоронці вилучили камінь та коробку з сірниками.

Відомості по справі внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020030110000284 від 14.02.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

Слідчий СВ Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області у кримінальному провадженні звернувся до суду з клопотанням дозволити арештувати вищезгадані вилучені речові докази по справі.

На розгляд клопотання ні прокурор, ні слідчий не з`явились. Вони подали заяви про проведення слухання у їх відсутності.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк, розглянувши матеріали справи, дійшла висновку, що «арешт може бути накладено не на кожен об`єкт матеріального світу, який визнаний у кримінальному провадженні речовим доказом, а лише на майно, яке може належати фізичній чи юридичній особі на праві власності чи користування, а тому є потреба у обмеженні їх права на користування, використання та розпорядження цим майном. Критеріям майна, на яке може бути накладено арешт у даному кримінальному провадженні належить лише коробка з сірниками».

У результаті суддя частково задовольнила клопотання слідчого. Отож в ухвалі суду йдеться: «Накласти арешт на коробку з сірниками, заборонити нею користуватися та розпоряджатися. В іншій частині клопотання про накладення арешту на камінь, - відмовити».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні