--> У Луцьку 14 будинків і дитсадок – без гарячої води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку 14 будинків і дитсадок – без гарячої води

0
7
У Луцьку 14 будинків і дитсадок – без гарячої води
У Луцьку 14 будинків і дитячий садочок лишились без гарячої води. З них 10 – без опалення.

Про це повідомляє ДКП "Луцьктепло".

Планові роботи із заміни 50 м трубопроводів централізованого опалення між тепловими камерами на вул. Січовій тривали сьогодні, 20 лютого. У зв’язку з цим без послуги з централізованого опалення тимчасово залишалися один житловий будинок на вул. Січова, 1 та два на просп. Відродження, 18, 18-а. Більшу частину робіт працівники підприємства виконали сьогодні. Завтра, 21 лютого, впродовж дня триватимуть роботи зі з’єднання труб в теплових камерах, після чого послугу з централізованого опалення для трьох будинків буде відновлено.

Позапланово з’явився витік на іншій ділянці мережі поблизу вул. Січової, 3-а. У зв’язку з цим довелося припинити надання послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання для багатоквартирних житлових будинків на вул. Січовій, 3, 3-а, 5, 7, 10, вул. Дорошенка, 1, 1-а, ДНЗ№35 на вул. Січовій, 24. Окрім цих будинків без гарячого водопостачання також залишилися будинки на просп. Відродження, 9, 11, вул. Захарова, 12, 14.

Спеціалістам підприємства вдалося визначити приблизне місце витоку, відтак завтра, 21 лютого, разом з погодженням ордеру на виконання земляних робіт, розпочнуться роботи з ліквідації витоку. В разі необхідності та задля ліквідації витоку і відновлення послуг для мешканців усіх будинків за один день, робочий день працівників, задіяних для виконання робіт, буде продовжено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні