--> На волинському озері спіймали чоловіка з риболовецькою сіткою. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На волинському озері спіймали чоловіка з риболовецькою сіткою. ФОТО

0
6
На волинському озері спіймали чоловіка з риболовецькою сіткою. ФОТО
19 лютого 2020 року Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на озері Оріхівське, поблизу села Бородятино Ратнівського району, повідомляє Рибоохоронний патруль.

Близько 14 години виявили порушника, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям – однією риболовецькою сіткою. Завдяки оперативним діям рибпатрульних порушнику не вдалося завдати шкоди рибним запасам.

На особу оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення правопорушника до відповідальності. Заборонене знаряддя вилучено.

Пізніше, під час обстеження на тій самій водоймі знайдено безхазяйне майно. Виявлено та вилучено чотири од. безгосподарських сіток, загальною довжиною 280 метрів.

Повідомити про порушення можна на телефонну «гарячу лінію»: (067) 360-78-40.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні