Луцькі прикордонники затримали білоруса, який давав хабаря, щоб перетнути кордон. ФОТО. ВІДЕО

0
-1
Луцькі прикордонники затримали білоруса, який давав хабаря, щоб перетнути кордон. ФОТО. ВІДЕО
Луцькі прикордонники спільно зі співробітниками Нацполіції в Рівненській області затримали контрабандиста, який давав хабаря.

Про це повідмомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Білорус намагався надати частину із обіцяних 7500 гривень
прикордоннику у пункті пропуску «Городище» за сприяння у незаконному переміщенні цигарок з території Білорусі на територію України. Іншу частину громадянин обіцяв надати після реалізації тютюнових виробів.

За результатами перевірки транспортного засобу марки «Форд», яким він їхав в Україну, під обшивкою салону виявлено 2160 пачок тютюнових виробів виробництва РБ без акцизних марок.

Крім того, в рамках вказаного кримінального провадження проведено санкціоновані обшуки в місцях можливого накопичення незаконно переміщених через кордон підакцизних товарів у прикордонні Рівненської області, де також виявлено цигарки білоруського виробництва без акцизних марок.

Іноземця затримано у порядку ст. 208 КПК України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні